Coordonatorul AUR Piatra Neamț și mai mulți membri s-au înscris în PNL

Coordonatorul AUR Piatra Neamț și mai mulți membri s-au înscris în PNL

Coordonatorul organizației AUR Piatra Neamț și mai mulți membri ai formațiunii s-au înscris în organizația locală a PNL, potrivit unui comunicat de presă al partidului, citat de Agerpres.

George Lazăr, președintele PNL Piatra Neamț FOTO: Arhivă

„Mă bucură mult faptul că tot mai multe persoane se alătura Partidului Naţional Liberal Neamţ, principala şi cea mai puternică formaţiune politică din judeţ. Sunt oameni cu expertiză politică, cu multă experienţă atât în administraţie, dar şi în mediul de afaceri. Sunt convins că pe parcurs se vor alătura şi alte persoane, din afara sferei politice, echipei PNL Neamţ, alături de care vom face performanţă", a declarat preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, citat în comunicatul de presă.

Decizia foștilor membri AUR a fost salutată și de primarul municipiului Piatra Neamț: „Uşa PNL Piatra-Neamţ, a PNL Neamţ în general, este deschisă tuturor celor care doresc să contribuie la un proiect comun, major, de dezvoltare a Neamţului, pentru că aceasta este calea firească: responsabilitate şi viziune, nu mesaje populiste, extremiste".

Potrivit PNL, în afara adeziunilor semnate de foștii membri AUR, în partid s-au înscris, de la începutul acestui an, circa 50 de noi membri.

De asemenea, în urmă cu două săptămâni și fostul co-președinte USR PLUS s-a înscris în PNL Neamț, potrivit sursei citate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...