Copii răpiţi şi goliţi de organe la Buzău. În România se înregistrează acum 300 de cazuri de copii dispăruţi care nu au fost găsiţi

Copii răpiţi şi goliţi de organe la Buzău. În România se înregistrează acum 300 de cazuri de copii dispăruţi care nu au fost găsiţi

În ultimele zile, isteria copiilor răpiți și goliți de organe a cuprins Buzăul. Mai mulți săteni dintr-o comună au susținut că au fost martorii unei scene îngrozitoare: ei au afirmat că, într-o noapte, au văzut cum mai mulți polițiști ridică de pe malul râului Buzău – zona Pod Mărăcineni- cadavrele a doi copii, care fuseseră victime ale traficului de organe. Aceștia spun că au văzut cu ochii lor trupurile celor doi minori, golite de organe, încărcate într-o mașină care a dispărut ulterior în întuneric, scrie Ziua de Buzău. Poliția asigură că nu a fost înregistrat niciun astfel de caz, fiind vorba doar despre niște zvonuri.

Puţină lume ştie însă că în România sunt raportate anual circa 3000 de dispariţii de copii. Şi, mai ales, că în evidenţele Poliţiei Române figurează 300 de cazuri de copii dispăruţi, unele vechi de ani de zile. În fiecare an, pe 25 mai, se marchează Ziua Internaţională a Copiilor Dispăruţi. Această zi este marcată de cele 15 ţări membre ale Federaţiei Europene pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi. România este una dintre ţările în care dispariţiile de copii sunt o problemă reală.

Este de neexplicat că de două zile, de când s-a declanşat această isterie, nici un oficial de rang înalt al Poliţiei Române nu a avut o poziţie oficială.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească