Copiii Andreei Esca merg la America Express. Ce atuuri au Alexia și Aris Eram

Copiii Andreei Esca merg la America Express. Ce atuuri au Alexia și Aris Eram

Se apropie startul filmărilor pentru un nou sezon al show-ului „America Express”, difuzat de Antena 1. TVmania a dezvăluit care este surpriza acestei ediții: copiii Andreei Esca.

Familia Andreei Esca. FOTO Facebook Andreea Esca

După ce Mona Segall și Robert Lionte, producătorii celebrului show de aventură „America Express”, au precizat în podcastul lui Mihai Morar că emisiunea se va desfășura tot în America Latină, au apărut și primele nume ale celor care vor pleca la filmări.

Potrivit surselor TVMania, Alexia Margot și Aris Melkior Eram , copiii prezentatoarei Andreea Esca, ar fi surpriza acestei ediții.

Andreea Esca și fiica sa, Alexia. FOTO Facebook Alexia Eram

Andreea Esca și fiica sa, Alexia. FOTO Facebook Alexia Eram

Alexia Eram, fiica vedetei ProTV, are de 22 de ani și este influencer, iar Aris Eram (19 ani) este student la Barcelona, ceea ce e un atuu pentru o aventură în limba spaniolă, vorbită în țările de pe noul traseu de la „America Express”.

Iubitul Alexiei, cântărețul Mario Fresh, a concurat la „Asia Express – Drumul comorilor”, în 2020, când a făcut echipă cu Alex Velea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”