Copil ajuns la spital după ce a mâncat carne la grătar. Avertismentul unui medic: ce a găsit în gâtul lui VIDEO

Copil ajuns la spital după ce a mâncat carne la grătar. Avertismentul unui medic: ce a găsit în gâtul lui VIDEO

Un medic a avertizat proprietarii de grătare să nu folosească un instrument de curățare obișnuit, după ce a făcut o descoperire „terifiantă" în gâtul unui băiat de patru ani, relatează Yahoo.

Medicul pediatru Meghan Martin din Florida a explicat ce s-a întâmplat, într-un clip video devenit viral, spunând că a fost „unul dintre cele mai interesante cazuri” pe care le-a avut vreodată.

„Un băiat de patru ani era la un grătar și mânca” când brusc a început să plângă, a precizat medicul.

Copilul a fost dus la urgențe, iar medicul care l-a consultat i-a prescris un antiinflamator nesteroidian și i-a recomandat să meargă la ORL peste câteva zile.

Având în vedere că nimic nu părea să-i calmeze durerea, familia a decis să-l ducă din nou la urgențe la ora 4:30 dimineața, când medicul Meghan Martin era de gardă.

Băiatul avea febră și nu voia să mănânce și să bea, iar familia sa nu avea nicio idee despre ce se întâmpla cu el.

În cele din urmă, după o tomografie computerizată a gâtului copilului au găsit ceea ce căutau. „Avea un fir de sârmă de aproximativ 2 cm care se afla în țesuturile gâtului din partea dreaptă și începuse să dezvolte un abces în jurul lui”.

Băiatul mânca un hamburger când s-a întâmplat acest lucru. Astfel, firele metalice ale periei de sârmă cu care a fost curățat grătarul ajunseseră în hamburgerul copilului, iar firul a rămas blocat în țesuturile moi ale gâtului.

Medicul a explicat, de asemenea, că băiatul a simțit cel mai probabil o „presiune” în ureche din cauza trompei lui Eustachio. Din fericire, chirurgii ORL au reușit să îndepărteze firul de 2 cm și să dreneze abcesul care i-ar fi putut pune viața în pericol.

Videoclipul a strâns aproape 18 milioane de vizualizări. Foto Captură video TikTok

Videoclipul a strâns aproape 18 milioane de vizualizări. Foto Captură video TikTok

A fost pus sub tratament cu antibiotice”, a afirmat dr. Martin.

Reacția internauților

În ciuda faptului că acest caz este „rar”, ea i-a îndemnat pe oameni să înlocuiască periile de curățat grătarul cu unele care au fire nemetalice pentru a evita situații periculoase ca acestea.

Nu folosiți perii de grătar cu fire metalice", a declarat ea. „Nu există doar riscul ca acestea să se blocheze în țesuturile moi din gât, dar pot provoca, de asemenea, obstrucții sau perforații intestinale dacă sunt înghițite accidental”, a mai precizat dr. Martin.

Videoclipul a strâns aproape 18 milioane de vizualizări, mulți internauți fiind șocați de ceea ce a provocat incidentul.

Unii internauți au povestit experiențele unor persoane pe care le cunosc, care, totodată, au înghițit accidental fire de la aceste perii de grătar.

Prietenul meu a avut un fir de la aceleași perii de grătar care i-a trecut prin intestin și i-a provocat o hemoragie internă", a scris un utilizator al rețelei de socializare TikTok.

„OMG, un coleg de-al meu a avut o perforație intestinală de la același lucru!!!", a spus un altul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”