Copil găsit mort în Dunăre, neidentificat de aproape un an. Recompensă de 10.000 de euro pentru informații VIDEO

Copil găsit mort în Dunăre, neidentificat de aproape un an. Recompensă de 10.000 de euro pentru informații VIDEO

Autoritățile germane acordă o recompensă în valoare de 10.000 de euro pentru orice informații legate de o crimă nesoluționată de aproape un an. Cadavrul unui copil a fost descoperit plutind pe Dunăre, iar anchetatorii nu au nicio pistă pentru a rezolva cazul.

Victima avea între 3 și 7 ani. Foto: Captură video YouTube

Un canotor a făcut întâmplător această descoperire la Großmehring, Germania, conform Heute . În momentul în care s-a apropiat să vadă despre ce este vorba a realizat că trebuie să sesizeze poliția.

Canotorul a văzut o pungă plutind în apă. Nu și-a dat seama despre ce este vorba, așa că a adus-o la mal. Acolo și-a dat seama că este vorba de materie organică, un corp”, a afirmat Michael Graf, anchetator la poliția din Bavaria.

Scafandrii au constatat că trupul copilul a fost prins sub o piatră de pavaj, iar curenții Dunării au scos la suprafață punga în care se afla băiatul . Ulterior, criminaliștii au preluat cazul și au transportat trupul la morgă. Aceștia au stabilit că victima avea vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.

Totodată, copilul părea că a stat în apă o bună perioadă de timp.

A stat în apă atât de mult, încât la început nu ne-am dat seama că este vorba de rămășițe umane”, a spus Katja Press, anchetator la poliția din Bavaria.

Utilizând o tehnică nouă, autoritățile au putut realiza portretul robot al victimei.

„Imaginea a fost realizată de institutul de medicină legală și suntem siguri că imaginea este foarte apropiată de fizionomia băiatului. Știm că avea între 3 și 7 ani, cântărea aproximativ 15 kilograme, avea părul blond închis, spre șaten și ochii albaștri”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției Andreas Aichele.

Polițiștii din Bavaria au solicitat sprijinul structurilor Europene, în încercarea de a stabili identitatea copilului.

Știm că nu este dat dispărut, sau cel puțin nu aici, în zona aceasta”, a mai adăugat Aichele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...