Copilă de 12 ani ucisă de prietenele ei. Cadavrul fetei a fost abandonat într-o pădure din Germania

Copilă de 12 ani ucisă de prietenele ei. Cadavrul fetei a fost abandonat într-o pădure din Germania

Luise, de 12 ani, a fost înjunghiată la sfârșitul săptămânii trecute de două prietene, de 12 ani, respectiv 13 ani, în Germania, conform postului de radio regional Südwestrundfunk.

Flori la locul unde a fost găsit cadavrul fetei FOTO Profimedia

Luise, care locuia în Renania de Nord-Westfalia, a vizitat sâmbătă o prietenă în suburbia Hohenhain. Inițial, s-a presupus că de acolo a plecat spre casă în jurul orei 17.30, având de parcurs aproximativ trei kilometri.

Copila nu a mai ajuns acasă, iar cadavrul ei a fost găsit duminică după-amiază în direcția opusă casei ei, pe un teren de lângă o pistă pentru biciclete de lângă Wildenburg, în Renania-Palatinat. La audieri, cele două fete au recunoscut că au ucis-o pe Luise, dar nu au dezvăluit mobilul crimei.

Crima i-a șocat și pe anchetatori. La conferința de presă, procurorul a subliniat de mai multe ori că infracțiunea a fost și neobișnuită, și șocantă pentru autoritățile de anchetă.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Jürgen Fachinger, a adăugat că toți cei implicați au fost deosebit de emoționați: „Chiar și după 30 de ani de serviciu, există întotdeauna lucruri pe care nu le-ai mai experimentat până acum. Acesta este și cazul aici”.

Întrucât cele două criminale nu au împlinit vârsta de 14 ani, ele nu pot fi trase la răspundere penală, potrivit procurorului-șef Mannweiler.

Procurorul a confirmat în cadrul conferinței de presă că locul unde a fost găsit cadavrul a fost și locul faptei. Arma crimei nu a fost încă descoperită.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”