Cora Schumacher, decizie bulversantă, la 46 de ani: „O să împărtășesc fotografii topless cu publicul”

Cora Schumacher, decizie bulversantă, la 46 de ani: „O să împărtășesc fotografii topless cu publicul”

Cora Schumacher (46 de ani), fosta soție a lui Ralf Schumacher, a luat o decizie îndrăzneață și a dezvăluit că și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți. Cei care vor să vadă nurii nemțoaicei vor trebui să plătească un abonament lunar de 29 de dolari.

Cora Schumacher a ales să-și vândă imaginea. Foto Facebook

”Pagina mea va fi semnificativă, dar va rămâne cu siguranță estetică. Îmi iubesc corpul și de ce nu aș putea să împărtășesc asta cu ceilalți? Asta nu ar trebui să fie o problemă de când cu Playboy. Am 46 de ani și mă simt foarte bine în pielea mea. De ce nu aș putea să împărtășesc o fotografie topless sau două cu publicul”, a spus Cora Schumacher, potrivit Bild.

Actrița și prezentatoarea TV din Germania a fost căsătorită Ralf Schumacher, fost pilot de Formula 1 în perioada 2001-2015. Cei doi și au împreună cu un băiat, David (21 de ani). Ralf este fratele lui Michael Schumacher (54 de ani), care în urmă cu aproape 10 ani a suferit un accident teribil la schi, iar de atunci nu a mai apărut în public, iar veștile despre starea sa de sănătate nu au răzbătut în presă.

Cora va oferi apariții incitante pentru fanii ei. Foto Facebook

Cora va oferi apariții incitante pentru fanii ei. Foto Facebook

Cora Schumacher și Ralf au o relație bună, chiar dacă sunt divorțați. Cei doi apar în dese rânduri îmreună în fotografii postate pe rețelele sociale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?