Cordoba, echipa lui Florin Andone, s-a calificat la barajul pentru Primera Division

Cordoba, echipa lui Florin Andone, s-a calificat la barajul pentru Primera Division

Cordoba CF, echipa atacantului român Florin Andone, s-a calificat, sâmbătă seara, la barajul pentru promovarea în eșalonul de elită al campionatului de fotbal al Spaniei, Primera Division, după ce a terminat la egalitate, 1-1, cu Almeria, pe teren propriu, în ultima etapă din Segunda Division.

Cordoba, lipsită de serviciile lui Andone, care participă la EURO 2016 cu echipa națională, a ocupat locul 5 în clasamentul final, cu 65 puncte.

Alaves (75 puncte) și Leganes (74) au promovat direct în Primera, iar următoarele patru clasate vor susține baraje pentru ultimul loc promovabil.

Cordoba o va înfrunta în primul meci pe Girona (locul 4, 66 puncte), iar Gimnastic de Tarragona (3, 71 puncte) va juca împotriva formației Osasuna (6, 64 puncte). Alcorcon și Zaragoza au avut și ele 64 de puncte, dar formația din Pamplona a avut avantajul rezultatelor directe.

Meciurile de baraj, în dublă manșă, vor avea loc pe 8/9 iunie, respectiv 11/12 iunie. Învingătoarele vor juca între ele pentru promovare pe 15 iunie, respectiv 19 iunie.

Florin Andone (21 goluri) a ratat câștigarea titlului de golgheter în Segunda, fiind devansat în ultima etapă de Sergio León (Elche CF), 22 goluri.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…