Corespondentul Pro TV Marius Buga, arestat preventiv 30 de zile, pentru acte sexuale cu un minor

Corespondentul Pro TV Marius Buga, arestat preventiv 30 de zile, pentru acte sexuale cu un minor

Corespondentul postului PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, a fost arestat preventiv, miercuri seară, într-un dosar în care este acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Marius Buga s-a întâlnit cu minorul în apartamentul său FOTO Facebook

Conform portalului instanţelor de judecată, acesta a fost prezentat de procurori la Judecătoria Târgovişte cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. Surse judiciare au precizat că propunerea a fost acceptată de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Jurnalistul a fost audiat, marţi, în legătură cu aceste acuzaţii aduse de un minor în vârstă de 16 ani.

Marius Buga, corespondent Pro TV de mulți ani în Dâmbovița , a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul unui minor în vârstă de 15 ani cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că minorul fugise dintr-un centru de plasament, iar Poliția Târgoviște a fost anunțată despre acest lucru de către reprezentanții centrului. Oamenii legii l-au urmărit pe băiat și astfel au aflat unde a fost.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Marius Buga este în arestul IPJ Dâmbovița din seara zilei de marți 7 februarie, fiind reținut pentru 24 de ore în dosarul penal ce îl vizează, pentru săvârșirea infracțiunii de întreținere de acte sexuale neconsimțite cu un minor, urmând ca miercuri seară să fie prezentat judecătorilor cu dispunerea unei măsuri preventive, ce ar putea fi arestul pentru 30 de zile sau măsura controlului judiciar.

Reacția ProTV

Pro TV, trustul media pentru care lucrează de mai mulți ani Marius Buga, a prezentat deja o reacție oficială legată de acest caz în după-amiaza zilei de marți 7 februarie.

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”, au declarat reprezentanții Pro TV într-un comunicat emis marți 6 februarie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa