Corlățean, SALVAT de Senat! Cică acuzațiile sunt NEFONDATE! Băi NENOROCIȚILOR, „CRIMA” s-a petrecut SUB OCHII NOȘTRI!

Corlățean, SALVAT de Senat! Cică acuzațiile sunt NEFONDATE! Băi NENOROCIȚILOR, „CRIMA” s-a petrecut SUB OCHII NOȘTRI!

Dosarul DNA privindu-l pe Corlățean va fi blocat în Senatul României! Iar dacă în alte dosare în care s-a acționat la fel, cu nesimțire de infractori, n-am știut amănunte despre speță, ciugulind bobițe aruncate de ăla sau de ăla pe surse, de cele mai multe ori interesate, în cazul Corlățean „crima” s-a produs sub ochii noștri, timp de două săptămâni!

Comisia juridică a Senatului a respins, marți, cererea DNA privind începerea urmăririi penale în cazul lui Titus Corlățean în dosarul ”Vot Diaspora 2014”. S-au înregistrat 5 voturi împotriva cererii și 3 pentru.

Raportul Comisiei juridice urmează să intre în plenul Senatului.

Titus Corlățean a declarat, marți, după ce Comisia juridică a respins cererea justiției privind începerea urmăririi sale penale, că acuzațiile DNA sunt „total nefundamentate”.

„Am un singur comentariu. Am prezentat în fața comisiei toate argumentele și datele pentru care eu am susținut (…) faptul că suspiciunile rezonabile și acuzațiile DNA sunt total nefundamentate. Eu le-am respins cu argumente”, a spus Corlățean.

Comisia juridică a Senatului a respins cu cinci voturi „împotrivă”, trei „pentru” și un vot anulat, cererea DNA privind începerea urmăririi penale a senatorului PSD Titus Corlățean.

Vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru a anunțat, luni, că solicitarea privind încuviințarea începerii urmăririi penale în cazul social-democratului Titus Corlățean ar putea să ajungă marțea viitoare în plen.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Titus Corlățean în dosarul ‘Vot Diaspora 2014’.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Grindeanu, pe șantierul podului peste Dunăre după ce a aflat că lucrarea ar putea întârzia cu câțiva ani

3 SURSE Salariul minim și pensiile ar crește de la 1 ianuarie. Cât ar fi majorarea

4 Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar

5 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”