Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu. De ce vrea să meargă la Ferma Dacilor, la ruinele pensiunii

Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu. De ce vrea să meargă la Ferma Dacilor, la ruinele pensiunii

Patronul de la Ferma Dacilor a scăpat de arestul la domiciliu. El va merge la ruinele pensiunii pentru un omagiu adus victimelor.

Cornel Dinicu

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a scapat de arestul la domiciliu. Magistraţii au decis plasarea lui sub control judiciar.

Afaceristul a spus că dacă i se va aproba cererea, mâine va merge la ruinele pensiunii şi va aduce un omagiu victimelor, scrie antena3.ro.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, scapă de arestul la domiciliu și se va afla sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Judecătorii de drepturi şi libertăţi ai Tribunalului Prahova au respins ca nefondată contestaţia procurorilor Parchetului de lângă Tribunalul Prahova faţă de decizia magistraţilor Judecătoriei Ploieşti.

Dinicu are chiar voie în perioada cât va sta sub control judiciar să vorbească cu persoanele implicate în dosar, accept ce le-a fost dat şi administratorilor în acte, Adelina Ilie şi Adrian Vitomir Ristin, cărora le-a fost prelungită măsura controlului judiciar.

Acesta a anunțat că va participa la o plantare de pomi ce va avea loc la Ferma Dacilor, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului. Va fi și o slujbă de pomenire ce va fi ţinută de către un sobor de preoţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?