Cornel Dinu pune tunurile pe colonelul Talpan: „Pe unde o fi cărat muniție? E pur caragialesc”

Cornel Dinu pune tunurile pe colonelul Talpan: „Pe unde o fi cărat muniție? E pur caragialesc”

Cornel Dinu a comentat derby-ul pierdut de Dinamo în fața rivalei FCSB, scor 1-2, dar și situația de dinaintea partidei, când echipa lui Gigi Becali nu a putut închiria stadionul Ghencea.

Cornel Dinu, ironii la adresa lui Talpan și a lui Gigi Becali. Foto Mediafax

„Înainte de toate, trebuie apreciată intervenția primului-ministru Marcel Ciolacu de a face rânduială în nebuniile deșarte ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua, în fața personajului pur caragialesc Talpan Florin Costel. I-ar fi luat mințile, șoptesc niște obuze uitate în vestiarele din Ghencea, bombardelele din Bosnia Hertegovina și Afganistan, pe unde o fi cărat muniție”, și-a început „Mister” discursul, pentru Fanatik.

”Gigișor”, ironizat pentru schimbări

După ce a trecut de subiectul Florin Talpan, Cornel Dinu a vorbit despre evoluția celor două echipe, ironizând transformarea FCSB din repriza a doua , când Charalambous și Pintilii i-au înlocuit pe Florinel Coman, Băluță și Olaru. „Gigi Becali și-a făcut numărul și schimbările, iar asta era să-l coste pe final. Deci, Steaua (n.r. FCSB) s-a jucat cu Dinamo în prima repriză a meciului înghesuit pe mini-stadionul de lângă Arcul de Triumf, n-a prea luat-o în serios nici în repriza a doua.

Florin Talpan, omul care a oprit FCSB să joace în Ghencea. Captură TV

Florin Talpan, omul care a oprit FCSB să joace în Ghencea. Captură TV

Prima repriză a regalului campionatelor noastre a fost la discreția Stelei FCSB. Dominație clară, evoluție aproape completă. Începută cu agresivitate de presing pe construcția incipientă, atâta cât a fost, a «câinilor». Invitată să atace și prin schimbările pur defensive (Gigișor, și Coman, și Olaru, și Băluță s-au cerut ei afară sau ai vrut să-i odihnești pentru meciul deosebit de greu cu CSKA 1948 Sofia?).

Probabil că și Ovidiu Burcă și-a cravașat «câinii» la pauză și, la singura ocazie a lor, au marcat la o greșeală a apărării Stelei FCSB”, a declarat Cornel Dinu, conform Fanatik.

Partida dintre FCSB și Dinamo, derby-ul din etapa a 2-a a Superligii, s-a încheiat sâmbătă seara cu victoria roș-albaștrilor cu 2-1. Roș-albaștrii au două victorii în două meciuri în campionat, la fel ca Farul și CFR Cluj. În schimb, alb-roșii au au adunat niciun punct după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat