Coronavirus - Parlamentul European ia în considerare suspendarea sesiunii plenare din această săptămână

Coronavirus - Parlamentul European ia în considerare suspendarea sesiunii plenare din această săptămână

Parlamentul European va desfăşura o reuniune de urgenţă luni, pentru a lua în considerare suspendarea sesiunii plenare din această săptămână din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat doi oficiali europeni, citaţi de Reuters.

Parlamentul European trebuia să se reunească la Strasbourg, în Franţa, în sesiunea sa plenară, dar săptămâna trecută a decis că europarlamentarii să se reunească la Bruxelles pentru a evita deplasări inutile.

Responsabili ai UE au declarat că la reuniunea programată pentru ora locală 14:30 (13:30 GMT) vor examina dacă Parlamentul European va avea o agendă restrânsă sau sesiunea plenară va fi amânată în întregime. 'Un număr mare de puncte neesenţiale de pe ordinea de zi vor fi reduse la minimum', a declarat un responsabil de la Bruxelles. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...