Coronavirus: 1 din 10 londonezi este probabil infectat cu noul coronavirus (modele ONS)

Coronavirus: 1 din 10 londonezi este probabil infectat cu noul coronavirus (modele ONS)

Aproximativ 1 din 10 londonezi era probabil infectat cu noul coronavirus duminică, 19 decembrie, conform unor noi estimări oficiale care evidenţiază nivelul de răspândire al variantei Ommicron, transmite vineri Reuters.

Estimările zilnice, oferite de Biroul pentru Statistici Naţionale (Office for National Statistics - ONS), au arătat că aproximativ 9,5% dintre londonezi au avut COVID-19 începând de duminică (19 decembrie). Această estimare a fost publicată la o zi după ce Marea Britanie a înregistrat un record de cazuri produse îndeosebi de varianta Omicron a noului coronavirus - numărul infectărilor a ajuns joi la 119.789, după ce cu o zi înainte se înregistrau 106.122 de cazuri.

De asemenea, în raportul oferit publicităţii ONS susţine că 1 englez din 35 a avut COVID-19 în perioada dintre 13 decembrie şi 19 decembrie.

Numeroase industrii şi reţele de transport se confruntă cu probleme de personal pe măsură ce lucrătorii depistaţi pozitiv intră în autoizolare.

Răspândirea variantei Omicron a condus la o creştere importantă a numărului de cazuri depistate în Marea Britanie în ultimele şapte zile când au fost raportate 678.165 de noi infecţii.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria