Coronavirus: Boris Johnson şi-a numit fiul Nicholas în onoarea medicilor care i-au salvat viaţa

Coronavirus: Boris Johnson şi-a numit fiul Nicholas în onoarea medicilor care i-au salvat viaţa

Boris Johnson şi logodnica sa, Carrie Symonds, şi-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas, ultimul nume fiind ales în onoarea celor doi medici de la terapie intensivă despre care premierul britanic afirmă că i-au salvat viaţa în timp ce se lupta cu complicaţiile provocate de noul coronavirus, relatează Reuters.

Carrie Symonds a anunţat numele sâmbătă pe Instagram, alături de o fotografie cu ea şi băieţelul - al cărui păr blond seamănă deja cu cel al tatălui său.

Symonds, 32 de ani, a afirmat că fiul său, care s-a născut miercuri, a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, în timp ce Lawrie este numele bunicului ei.

Logodnica premierului britanic afirmă că numele Nicholas a fost ales în onoarea celor doi medici - Nick Price şi Nick Hart - despre care cuplul afirmă că i-au salvat viaţa lui Boris Johnson la Spitalul St Thomas din Londra luna trecută.

"Nu aş putea să fiu mai fericită", a spus Symonds, mulţumind personalului de la maternitatea Spitalului University College London (UCL).

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a revenit la muncă luni după o perioadă de recuperare în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Premierul britanic, testat pozitiv pe 26 martie, a fost internat zece zile mai târziu la spitalul St Thomas. El a fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile. El a ţinut să le mulţumească medicilor despre care afirmă că "fără îndoială, i-au salvat viaţa". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...