Coronavirus: Boris Johnson şi-a numit fiul Nicholas în onoarea medicilor care i-au salvat viaţa

Coronavirus: Boris Johnson şi-a numit fiul Nicholas în onoarea medicilor care i-au salvat viaţa

Boris Johnson şi logodnica sa, Carrie Symonds, şi-au numit fiul Wilfred Lawrie Nicholas, ultimul nume fiind ales în onoarea celor doi medici de la terapie intensivă despre care premierul britanic afirmă că i-au salvat viaţa în timp ce se lupta cu complicaţiile provocate de noul coronavirus, relatează Reuters.

Carrie Symonds a anunţat numele sâmbătă pe Instagram, alături de o fotografie cu ea şi băieţelul - al cărui păr blond seamănă deja cu cel al tatălui său.

Symonds, 32 de ani, a afirmat că fiul său, care s-a născut miercuri, a fost numit Wilfred după bunicul lui Boris Johnson, în timp ce Lawrie este numele bunicului ei.

Logodnica premierului britanic afirmă că numele Nicholas a fost ales în onoarea celor doi medici - Nick Price şi Nick Hart - despre care cuplul afirmă că i-au salvat viaţa lui Boris Johnson la Spitalul St Thomas din Londra luna trecută.

"Nu aş putea să fiu mai fericită", a spus Symonds, mulţumind personalului de la maternitatea Spitalului University College London (UCL).

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a revenit la muncă luni după o perioadă de recuperare în urma îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Premierul britanic, testat pozitiv pe 26 martie, a fost internat zece zile mai târziu la spitalul St Thomas. El a fost transferat a doua zi, 6 aprilie, la terapie intensivă, unde a stat trei zile. El a ţinut să le mulţumească medicilor despre care afirmă că "fără îndoială, i-au salvat viaţa". AGERPRES


populare
astăzi

1 Adevărații șefi ai României, la ei e cheia...

2 O informație care dă de gândit...

3 VIDEO „Taci dracu' din gură, ești altă generație, nu vă suport” / Claudiu Bleonț și-a umilit fetița pe scenă

4 VIDEO Nicușor Dan a luat-o razna? Serie de gafe la dezbaterea de la TVR

5 Aceste lucruri se petrec în „curata” Germanie... La Amsterdam, unde abia poți respira pe anumite străzi din cauza „ierbii”, cum o fi?