Coronavirus: Donald Trump dă asigurări că nu a intenţionat niciodată să amâne alegerile prezidenţiale

Coronavirus: Donald Trump dă asigurări că nu a intenţionat niciodată să amâne alegerile prezidenţiale

Preşedintele american Donald Trump a afirmat luni că nu a intenţionat niciodată să amâne alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie din cauza pandemiei de coronavirus, informează marţi AFP.

"Nu am intenţionat niciodată să schimb data (alegerilor). De ce aş face aceasta?", a declarat Trump în timpul unei conferinţe de presă susţinute din grădina Casei Albe.

În urmă cu câteva zile, adversarul său democrat Joe Biden a prezis că miliardarul republican va face tot posibilul pentru a amâna data scrutinului. "Ţineţi minte ce vă spun, cred că el va încerca să amâne alegerile într-un fel sau altul, să găsească motive pentru care ele să nu poată avea loc", a declarat săptămâna trecută Biden, în cursul unei strângeri de fonduri online.

"Este doar propagandă sută la sută inventată", a răspuns Trump. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”