Coronavirus: Elizabeth Warren anunţă decesul unuia din fraţii săi, veteran din războiul din Vietnam

Coronavirus: Elizabeth Warren anunţă decesul unuia din fraţii săi, veteran din războiul din Vietnam

Fosta candidată la învestitura democrată pentru Casa Albă, senatoarea americană Elizabeth Warren, a anunţat că fratele său cel mai mare, în vârstă de 86 de ani, pilot veteran din războiul din Vietnam, a decedat după ce a contractat noul coronavirus, transmit AFP şi Reuters.

'Fratele meu mai mare, Don Reed, a decedat din cauza coronavirusului marţi seară', a anunţat joi pe Twitter senatoarea de Massachusetts. 'Era fermecător şi amuzant, un lider natural', l-a descris ea.

'Le sunt recunoscătoare infirmierelor şi personalul din prima linie care au avut grijă de el, dar este greu să ştii că nu a fost nimeni din familie care să-i ţină mâna sau să-i spună "Te iubesc" pentru ultima dată, şi nu au existat funeralii pentru ca noi, cei care îl iubeam, să ne putem alina. Îmi vei lipsi profund, fratele meu', a adăugat Elizabeth Warren.

Critică faţă de reacţia preşedintelui Donald Trump la criză, senatoarea progresistă a propus mai multe planuri de luptă împotriva epidemiei, inclusiv joi, după anunţul privind decesului fratelui său, dar nu dezvăluise până atunci că aceasta i-a lovit şi familia.

În timpul campaniei, Elizabeth Warren s-a referit de multe ori la istoria familiei sale, cu origini modeste. Senatoarea amintea frecvent că doi dintre fraţii ei, printre care şi Don Reed, erau republicani şi că toţi au fost în serviciul militar.

'S-a înrolat în Air Force la 19 ani' şi a luptat în sute de misiuni în Vietnam, a povestit ea pe Twitter.

Favorită la un moment dat în cursa pentru învestitura democrată, Elizabeth Warren, în vârstă de 70 de ani, şi-a retras candidatura la începutul lunii martie, iar la 15 aprilie şi-a anunţat sprijinul pentru fostul vicepreşedinte Joe Biden împotriva lui Donald Trump. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria