Coronavirus: Finala concursului Miss World 2021, amânată după ce 23 dintre cele 98 de concurente au fost testate pozitiv

Coronavirus: Finala concursului Miss World 2021, amânată după ce 23 dintre cele 98 de concurente au fost testate pozitiv

Organizatorii concursului Miss World 2021 au amânat timp de 90 de zile finala care urma să se desfăşoare joi seară la Coliseo din Puerto Rico, după ce 23 dintre cele 98 de concurente şi membri ai personalului tehnic au fost testaţi pozitiv la COVID-19, relatează EFE.

Ca urmare a numărului de contagieri, în total 38 în rândul participantelor şi al personalului tehnic, organizatorii au decis să amâne pentru anul viitor finala concursului de frumuseţe Miss World 2021.

Întreaga echipă va rămâne în carantină şi se vor face probe de monitorizare, potrivit unui comunicat al organizaţiei, care a anunţat că cele 98 de concurente şi personalul tehnic se vor întoarce în ţările lor după ce vor primi avizul responsabililor sanitari ai insulei.

Decizia a fost luată după o consultare cu echipa medicală ce consiliază producţia concursului şi cu personalul Departamentului de Sănătate din Puerto Rico.

"Decizia amânării a fost luată deoarece prioritatea este de a proteja sănătatea participanţilor, iar publicul să se poată bucura de eveniment", se arată în comunicat.

Gala finală a celei de-a 70-a ediţii a Miss World va fi reprogramată pentru a se putea desfăşura peste 90 de zile la Coliseo José Miguel Agrelot din Puerto Rico.

Cazurile de COVID-19 au crescut în această insulă în ultimele zile asociate unor evenimente cu mare afluenţă de public, precum concertele susţinute în weekendul trecut de cântăreţul Bad Bunny.

Departamentul de Sănătate a confirmat joi că au fost raportate 176 de cazuri între participanţii la cele două concerte ale artistului portorican. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...