Adevărul iese la iveală! Primul caz de coronavirus din China ar fi apărut încă de la 17 noiembrie! Scârbele comuniste au infectat Planeta!

Adevărul iese la iveală! Primul caz de coronavirus din China ar fi apărut încă de la 17 noiembrie! Scârbele comuniste au infectat Planeta!

Primul caz de coronavirus din China a apărut încă de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informaţii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectată, în vârstă de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar încă nu a fost confirmat ”pacientul zero”.

Autorităţile chineze au identificat până acum 266 de persoane care au fost infectate anul trecut.

Oamenii de ştiinţă au încercat să formeze o hartă a tiparului transmisiei de COVID-19 încă de la anunţarea epidemiei în Wuhan, în luna ianuarie.

Un oficial din cadrul Ministerului chinez de Externe a încercat să introducă o teorie conform căreia armata americană ar fi putut avea un rol în răspândirea virusului.

Acesta şi-a îndemnat urmăritorii de pe reţelele sociale să distribuie un articol care argumentează că virusul a provenit din SUA. Acest lucru a dus la creşterea tensiunilor între două dintre cele mai mari economii ale lumii, deoarece ambele încearcă să arunce vina pe cealaltă.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze