Se autoizolează toți? Miercuri, președintele a luat deja contact cu Ludovic Orban. La fel și Mugur Isărescu și alți înalți oficiali

Se autoizolează toți? Miercuri, președintele a luat deja contact cu Ludovic Orban. La fel și Mugur Isărescu și alți înalți oficiali

Premierul Ludovic Orban a anunță că nu mai merge la consultările de la Palatul Cotroceni, ce urmau să aibă loc astăzi, după ce a decis să se autoizoleze la Vila Lac, ca urmare a confirmării unui senator liberal ca fiind bolnav cu COVID 19. Senatorul Vergil Chițac a participat luni la BEx-ul PNL.

„Cum sa merg la consultări? Ar insemna sa expun presedintele (...) În timpul ședinței de BEX mi-a transmis această informație, l-am sunat pe președinte, normal, cum se face în astfel de situație", a spus Ludovic Orban. Consultările urmau să aibă loc astăzi.

Legat de întâlnirea cu Klaus Iohannis, pe care a avut-o în cursul zilei de miercuri. „Am avut întâlnirea, dar nu am mai dat mâna. Am avut constituirea grupului de lucru pentru măsurile economice", a spus Orban.

 Președintele Klaus Iohannis a participat miercuri la ședința Grupului de Lucru Interinstituțional pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României generat de efectele COVID-19, la Palatul Victoria.

Au stat în aceeași sală:

- Premierul Ludovic Orban

- Președintele Klaus Iohannis

- Șeful Cancelariei Premierului, Ionel Dancă

- Vicepremierul Raluca Turcan

- Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu

- Ministrul Economiei, Virgil Popescu

- Ministrul Transporturilor, Lucian Bode

- Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu

- Lideri din Autoritatea de Supraveghere Financiară, Comisia Națională de Strategie și Prognoză, Institutul Național de Statistică, Institutul de Economie Mondială și Consiliul Concurenței.

- Din partea mediului de afaceri: Asociația Națioanlă a Exportatorilor și Importatorilor, Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Coaliția pentru Dezvoltarea României și Asociația Română a Băncilor”


Imagini de la ședința de miercuri

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

2 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

3 VIDEO Momentul în care un lunetist ucrainean elimină mai mulți soldați ruși

4 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

5 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze