Vlad Mixich: Vreți să nu se închidă complet marile orașe din România? Să nu fim loviți de o criză economică mai dură decât acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

Vlad Mixich: Vreți să nu se închidă complet marile orașe din România? Să nu fim loviți de o criză economică mai dură decât acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

Vreți să nu se închidă complet marile orașe din România? Vreți să nu fim loviți de o criză economică mai dură decât cea de acum 10 ani? Vreți să nu ne trezim cu spitalele blocate în așa măsură încât și o operație pentru apendicită va fi trecută pe lista de așteptare? "Depinde, până la urmă, de noi. De FIECARE dintre noi" - este mesajul lui Vlad Mixich, expert în politici de sănătate, în contextul crizei coronavirusului.

5 sfaturi esențiale de la Vlad Mixich pentru această perioadă:
  • 1. Respectăm cu strictețe regulile de igienă.
  • 2. Rărim cât se poate ieșirile în spațiul public.
  • 3. Explicăm preoților de ce sunt de evitat slujbele ținute în spații închise. Și nu pentru că nu suntem creștini, suntem!, dar grija față de cei vulnerabili nu e un păcat.
  • 4. Ne anulăm călătoriile.
  • 5. Și, poate cel mai important: explicăm fiecărui vecin, prieten, coleg de ce sunt importante regulile de mai sus.


"Depinde, până la urmă, de noi. De FIECARE dintre noi", este mesajul lui Vlad Mixich. 

Vlad Mixich este un medic român și publicist. A fost desemnat de Parlamentul European ca expert independent în board-ul Agenției Europene pentru Sănătate și Securitate în Muncă EU-OSHA și este membru ales în consiliul director al Alianței Europene de Sănătate Publică. A deținut funcția de vicepreședinte la Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...