Coronavirus: Joe Biden, testat negativ pentru COVID -19

Coronavirus: Joe Biden, testat negativ pentru COVID -19

Candidatul democrat la Casa Albă, Joe Biden, a anunţat vineri că a fost testat negativ pentru COVID-19, după anunţul că Donald Trump a fost testat pozitiv, reamintind importanţa măsurilor de precauţie pe care rivalul său republican în alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie le ironiza, relatează AFP.

''Sunt bucuros să anunţ că Jill'', soţia sa, ''şi eu avem teste negative pentru COVID-19'', a scris fostul vicepreşedinte al SUA, în vârstă de 77 de ani, după dezbaterea avută marţi cu Donald Trump. ''Sper că acest lucru vă va reaminti: purtaţi mască, menţineţi distanţa fizică şi spălaţi-vă mâinile'', a continuat el, anunţând totodată că îşi continuă campania electorală cu o deplasare în statul Michigan.

Contracandidatul său se vede însă nevoit să-şi suspende campania electorală pe teren, potrivit unor oficiali ai Casei Albe, care afirmă că preşedintele Donald Trump prezintă ''simptome uşoare'' de COVID-19, este optimist şi îşi desfăşoară activitatea din izolare.

Soţia sa, Melania, infectată şi ea cu noul coronavirus, a scris pe Twitter că are de asemenea ''simptome uşoare''.AGERPRES/( AS - autor:Violeta Gheorghe, editor: Sorin Popescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?