Coronavirus: Justin Bieber, testat pozitiv cu COVID-19, şi-a reprogramat concertele

Coronavirus: Justin Bieber, testat pozitiv cu COVID-19, şi-a reprogramat concertele

Starul pop Justin Bieber a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, la o zi după după ce şi-a început turneul mondial "Justice in Action", la San Diego, a anunţat reprezentantul său citat de ziarul spaniol ABC.

În data de 19 februarie, artistul, în vârstă de 27 de ani, a aflat că este pozitiv la COVID-19. El a dorit totuşi să-şi liniştească fanii printr-un comunicat, subliniind că are simptome uşoare şi că se simte bine. Infectarea sa cu noul coronavirus l-a obligat totuşi să-şi reprogrameze multe dintre concerte.

Concertul lui Justin pe T-Mobile Arena din Las Vegas, a fost primul suspendat având în vedere că era programat pentru duminica aceasta. Însă fanii lui Justin au fost anunţaţi că spectacolul nu a fost anulat, ci amânat pentru o dată ulterioară.

Prin urmare, concertul de duminică 20 februarie va avea loc pe 28 iunie. Nu este însă singurul, au fost de asemenea amânate concertele din Arizona şi Los Angeles.

"Având în vedere că mai mulţi membri ai Justice Tour au fost testaţi pozitiv la COVID-19, din păcate suntem nevoiţi să amânăm show-ul de duminică din Las Vegas. Justin este, desigur, foarte dezamăgit însă sănătatea şi siguranţa echipei sale şi a cea fanilor este prioritatea sa numărul unu", se arată în comunicatul oficial.

Turneul "Justice in Action" a început pe 19 februarie la San Diego şi va continua după ce artistul va trece peste această perioadă de izolare. Turneul urmează să se desfăşoare în 20 de ţări şi se va încheia în martie 2023. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”