Coronavirus: Ministrul sănătăţii australian, în spital după vaccinare, dar o legătură cu vaccinul este exclusă

Coronavirus: Ministrul sănătăţii australian, în spital după vaccinare, dar o legătură cu vaccinul este exclusă

Ministrul australian al sănătăţii, Greg Hunt, a fost internat în spital cu o suspiciune de infecţie, la două zile după ce i-a fost administrat un vaccin împotriva COVID-19, a anunţat serviciul său de presă marţi.

"Este de aşteptat ca ministrul să se restabilească complet". "Starea sa nu este considerată a avea legătură cu vaccinul", se spune într-un comunicat citat de Reuters.

Hunt (55 de ani) va rămâne peste noapte în spital pentru supraveghere, administrându-i-se antibiotice şi lichide, a indicat serviciul său de presă, fără a-i descrie simptomele sau a preciza când a fost internat.

Cu o zi în urmă, ministrul indicase într-o postare pe Twitter că a fost injectat în weekend cu vaccin al companiei AstraZeneca Plc, unul dintre cele două seruri distribuite în ţară.

Hunt este al treilea membru al guvernului federal australian care primeşte tratament pentru starea precară a sănătăţii, după procurorul general Christian Porter şi ministrul apărării Linda Reynolds.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...