Coronavirus: Premierul britanic Boris Johnson a primit permisiunea reginei de a face mişcare în grădinile Palatului Buckingham

Coronavirus: Premierul britanic Boris Johnson a primit permisiunea reginei de a face mişcare în grădinile Palatului Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a acordat permisiunea premierului Boris Johnson să facă mişcare în grădinile Palatului Buckingham, relatează miercuri ziarul The Telegraph, citat de dpa.

Exerciţiile fizice fac parte din eforturile premierului britanic de a-şi continua recuperarea după infectarea cu COVID-19 şi îi uşurează acestuia problemele privind securitatea în legătură cu obiceiul său zilnic de a alerga în spaţii publice, a precizat ziarul.

Reşedinţa reginei Elisabeta din Londra dispune de o grădină mare şi de un teren de tenis în aer liber. Boris Johnson este cunoscut ca fiind un iubitor al sportului.

Ziarul a publicat o fotografie cu premierul în vârstă de 55 de ani în momentul sosirii acestuia, marţi, la reşedinţa sa oficială şi biroul din Downing Street, după o sesiune de exerciţii fizice, purtând un tricou roşu, pantaloni scurţi albaştri şi încălţăminte sport.

Publicaţia a citat o sursă din cadrul palatului, spunând că şi altor premieri li s-a oferit permisiunea să facă mişcare în grădinile Palatului Buckingham.

Boris Johnson a fost de asemenea văzut făcând jogging în grădinile Palatului Lambeth, reşedinţa oficială din Londra a Arhiepiscopului de Canterbury - şeful Bisericii Anglicane.

Palatul Buckingham este în prezent închis pentru turişti din cauza pandemiei de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a, 94 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, 98 de ani, au părăsit Londra şi s-au mutat la Castelul Windsor în martie ca măsură de precauţie după izbucnirea pandemiei de COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /