Coronavirus: Premierul canadian Justin Trudeau, testat pozitiv, se simte bine

Coronavirus: Premierul canadian Justin Trudeau, testat pozitiv, se simte bine

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a anunţat luni că a primit rezultat pozitiv la testul COVID-19, dar că se simte bine şi va continua să lucreze la distanţă, informează Reuters şi AFP.

'În această dimineaţă am fost testat pozitiv la COVID-19. Mă simt bine şi voi continua să lucrez la distanţă în această săptămână, potrivit instrucţiunilor de sănătate publică', a scris pe Twitter şeful guvernului.

El nu va putea să fie prezent în parlament luni la reluarea lucrărilor după vacanţa de iarnă, dar intenţionează să asiste online.

Justin Trudeau a primit recent a treia doză de vaccin împotriva COVID-19.

El a intrat în izolare săptămâna trecută după ce unul din copiii săi a fost testat pozitiv, dar atunci testul său rapid a ieşit negativ, a declarat premierul pentru Canadian Press.

Trudeau, în vârstă de 50 de ani, a mai fost în izolare timp de două săptămâni în martie 2020, la începutul pandemiei, după ce soţia sa, Sophie, a fost testată pozitiv la noul coronavirus.

Mai mulţi miniştri canadieni, printre care şefa diplomaţiei, Melanie Joly, au fost bolnavi de COVID-19 în ultimele luni.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”