Coronavirus: Premierul francez Jean Castex se opune introducerii vaccinării obligatorii anti-COVID-19

Coronavirus: Premierul francez Jean Castex se opune introducerii vaccinării obligatorii anti-COVID-19

Premierul francez Jean Castex a declarat joi că impunerea obligativităţii vaccinării anti-COVID-19 pentru a stopa noul coronavirus nu ar fi de mare ajutor, deoarece această măsură ar aduce mai multe probleme decât soluţii, relatează Reuters.

"Avem deja unele dificultăţi în a controla impunerea paşaportului de vaccinare. Aceste dificultăţi ar fi şi mai mari dacă am face vaccinarea obligatorie", a declarat Castex pentru BFM TV şi RMC Radio.

Franţa a înregistrat miercuri un număr record de peste 332.252 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore şi 246 de decese asociate COVID-19 în spitale.

Italia a introdus miercuri vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 pentru toate persoanele în vârstă de peste 50 de ani, una dintre puţinele ţări europene care au luat măsuri similare, în încercarea de a reduce presiunea asupra sistemului sanitar şi de a reducere numărul deceselor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante