Coronavirus: Prinţul Albert al II-lea de Monaco, testat pozitiv pentru a doua oară

Coronavirus: Prinţul Albert al II-lea de Monaco, testat pozitiv pentru a doua oară

Prinţul Albert al II-lea de Monaco, care a mai fost infectat cu noul coronavirus la începutul pandemiei în 2020, a fost testat din nou pozitiv cu SARS-CoV-2, a anunţat miercuri Palatul princiar într-un comunicat, potrivit AFP.

Starea de sănătate a suveranului, ''asimptomatic'', ''nu provoacă niciun fel de îngrijorare'', a precizat aceeaşi sursă. ''Lucrează de la distanţă, este în legătură permanentă cu membrii cabinetului, cu cei din administraţia sa, precum şi cu colaboratorii apropiaţi'', a mai adăugat Palatul.

''Această perioadă de izolare se va adapta regulilor sanitare în vigoare'', a mai spus birou de presă al suveranului. În Principatul Monaco, potrivit normelor în vigoare, în cazul unui test PCR pozitiv, este necesară respectarea unei perioade de izolare de şapte zile.

Palatul princiar a anunţat pe 19 martie 2020 că prinţul Albert al II-lea a fost depistat pozitiv cu COVID-19, fiind primul şef de stat infectat cu noul coronavirus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro