Coronavirus: Regina Elisabeta a II-a se simte mai bine şi a acordat două audienţe în format virtual

Coronavirus: Regina Elisabeta a II-a se simte mai bine şi a acordat două audienţe în format virtual

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, diagnosticată cu COVID-19, se simte mai bine şi a acordat două audienţe în format virtual marţi, la nouă zile după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, un eveniment care a obligat-o să îşi anuleze angajamentele oficiale în ultima săptămână, informează Reuters.

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, a fost vaccinată cu schemă completă împotriva noului coronavirus şi a prezentat, conform presei britanice, doar simptome uşoare, asemănătoare unei răceli. Deşi şi-a anulat unele dintre evenimentele programate, regina Elisabeta a II-a a continuat să efectueze câteva activităţi mai uşoare şi după ce a fost testată pozitiv.

Marţi, purtătorul de cuvânt de la Palatul Buckingham a anunţat că suverana a discutat în format virtual cu viitorii ambasadori la Londra ai statelor Andorra şi Ciad. Săptămâna trecută, regina britanică a purtat o discuţie şi cu prim-ministrul Boris Johnson prin intermediul unei legături telefonice.

Palatul Buckingham a anunţat că nu va oferi alte detalii despre starea de sănătate a suveranei, care a sărbătorit luna trecută împlinirea a 70 de ani de când a devenit regină. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...