Coronavirus: Trump a spus că a fost testat după testul pozitiv al unei colaboratoare

Coronavirus: Trump a spus că a fost testat după testul pozitiv al unei colaboratoare

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat joi că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu are rezultatele, după testul pozitiv al unei colaboratoare apropiate, scrie AFP.

"Ea a fost testată pozitiv", a declarat Donald Trump pentru Fox News, confirmând informaţii de presă referitoare la Hope Hicks , consiliera sa apropiată. "Tocmai mi-am făcut un test, vom vedea", a adăugat el, precizând că şi soţia sa, Melania, a fost testată.

"Voi avea rezultatele în această seară sau mâine dimineaţă. După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă", a continuat el. "Va trebui să intrăm în carantină? Nu ştiu", a mai spus preşedintele Statelor Unite.

Hope Hicks se afla la bordul Air Force One împreună cu preşedintele american când acesta a zburat marţi la Cleveland, în statul Ohio, pentru a participa la dezbaterea electorală cu Joe Biden.

De asemenea, ea a mers cu el miercuri în Minnesota pentru un miting de campanie.

Preşedintele american se supune regulat testelor COVID-19, chiar dacă frecvenţa exactă a acestora nu este cunoscută.

Colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testaţi zilnic, ca şi jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă ori călătoresc împreună cu preşedintele.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...