Coronavirus: Trump nu are nevoie să efectueze testul (Casa Albă)

Coronavirus: Trump nu are nevoie să efectueze testul (Casa Albă)

Chiar dacă boala respiratorie se răspândeşte în ţară, preşedintele american Donald Trump nu a efectuat un test pentru noul coronavirus, a anunţat luni Casa Albă, citată marţi de DPA.

Trump nu a fost testat pentru COVID-19, boala provocată de virus, întrucât nu a avut niciun contact strâns prelungit cu nimeni despre care s-a confirmat că a contractat virusul şi niciun fel de simptome, a declarat purtătoarea de cuvânt Stephanie Grisham într-un comunicat.

"Preşedintele Trump rămâne într-o stare de sănătate excelentă, iar medicul său va continua să-l monitorizeze îndeaproape", se arată în comunicat.

Trump a ignorat anterior cererile de a efectua testul pentru coronavirus, în urma informaţiilor că un participant la o conferinţă a conservatorilor a fost testat pozitiv, un eveniment la care preşedintele american şi alţi republicani importanţi au luat de asemenea parte la sfârşitul lunii februarie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /