Coronavirus: Vaccinarea nu mai este necesară pentru turiştii care vor să viziteze Israelul

Coronavirus: Vaccinarea nu mai este necesară pentru turiştii care vor să viziteze Israelul

Persoanele care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19 pot intra în Israel ca turişti fără o permisiune specială, pentru prima dată de la începutul pandemiei, informează marţi agenţia DPA.

Începând de marţi, străinii care doresc să viziteze Israelul trebuie să efectueze două teste de reacţie în lanţ a polimerazei (PCR), unul înainte de plecare şi unul după sosire. Până acum, regulamentul impunea dovada vaccinării pentru intrarea în această ţară.

În plus, pentru israelienii nevaccinaţi care se întorc în ţară nu mai este necesară o perioadă de cinci zile de carantină.

Ratele de infectare au scăzut în Israel de la sfârşitul lunii ianuarie. Luni, Ministerul Sănătăţii a raportat 10.869 de noi cazuri de infectare înregistrate în ziua precedentă.

Numărul persoanelor grav bolnave a fost, de asemenea, în scădere de la începutul lunii februarie. În urmă cu o zi, acesta era de 534.

Aproximativ 64% din populaţia Israelului este vaccinată cu schema completă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...