Coronavirus/ CCR limitează accesul în sediul instituţiei al persoanelor care nu sunt angajate

Coronavirus/ CCR limitează accesul în sediul instituţiei al persoanelor care nu sunt angajate

Curtea Constituţională a României a anunţat, marţi, că, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, începând de miercuri, persoanele care nu sunt angajate nu vor mai avea acces în sediul acestei instituţii.

"În scopul prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID-19 şi de gripa sezonieră şi pentru buna desfăşurare a activităţii Curţii Constituţionale, Plenul Curţii Constituţionale a hotărât limitarea accesului în sediul Curţii Constituţionale al persoanelor care nu sunt angajate ale Curţii, începând cu data de 11 martie 2020, până la o dată ce va fi anunţată public", se arată într-un comunicat de presă al CCR, transmis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, persoanele care doresc să depună documente (petiţii, scrisori, comunicări, adrese, note, memorii etc.) sau solicită accesul la anumite informaţii/documente din dosare aflate pe rolul Curţii Constituţionale se vor adresa exclusiv telefonic sau prin corespondenţă poştală ori electronică, fără a li se permite accesul fizic în spaţiile instituţiei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”