Coronavirus/ Poliţia Capitalei: Amenzi de 21.500 de lei pentru o petrecere într-un club

Coronavirus/ Poliţia Capitalei: Amenzi de 21.500 de lei pentru o petrecere într-un club

Poliţiştii Capitalei au aplicat sancţiuni în valoare totală de 21.500 de lei organizatorului unei petreceri într-un club din Bucureşti, la care participanţii nu purtau măşti de protecţie, precum şi administratorului societăţii comerciale în spaţiul căreia a avut loc evenimentul.

"Ca urmare a imaginilor apărute în spaţiul public privind desfăşurarea unui eveniment pe terasa unui club din Sectorul 1 al municipiului Bucureşti, (...) a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în cuantum de 10.000 de lei, organizatorului evenimentului, conform HG. nr. 782 din 2020, precum şi o altă sancţiune contravenţională, tot în cuantum de 10.000 de lei, administratorului societăţii comerciale, în spaţiul căreia a avut loc evenimentul", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis miercuri AGERPRES.

De asemenea, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, conform Legii nr. 61/1991, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, în valoare de 1.500 de lei.

Potrivit sursei citate, se continuă verificările, pentru identificarea şi sancţionarea participanţilor, care au încălcat normele de protecţie sanitară.

Câteva zeci de persoane au participat, sâmbătă seară, la o petrecere în Clubul Nuba din Bucureşti, fără a respecta normele sanitare de protecţie împotriva COVID-19, potrivit unei înregistrări video apărute, miercuri, în spaţiul public. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...