Coronavirus/ANI suspendă activităţile de relaţii cu publicul; declaraţiile de avere se trimit prin poştă

Coronavirus/ANI suspendă activităţile de relaţii cu publicul; declaraţiile de avere se trimit prin poştă

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat că până la data de 22 martie suspendă toate activităţile de relaţii cu publicul la sediul instituţiei, având în vedere ultimele evoluţii privind răspândirea infecţiei cu COVID-19 la nivel naţional.

Potrivit unui comunicat al ANI, activitatea de relaţii cu publicul se va efectua doar prin telefon, corespondenţă electronică şi prin poştă.

În acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni până vineri, în intervalul orar 8,30 - 16,00.

Totodată, având în vedere atribuţiile Agenţiei Naţionale de Integritate prevăzute de dispoziţiile legii referitoare la primirea declaraţiilor de avere şi de interese ale persoanelor prevăzute de Legea nr. 176/2010, în perioada menţionată declaraţiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmând a fi transmise Agenţiei exclusiv prin intermediul poştei.

De asemenea, începând de miercuri, se suspendă participarea personalului Agenţiei Naţionale de Integritate, în interes de serviciu, la evenimente/manifestări publice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Citiți și judecați voi...

5 Foarte interesante amănunte...