Coronavirus/Galaţi: Încă trei decese la căminele de bătrâni "Sf. Ilie" şi "Sf. Spiridon", numărul total ajungând la 38

Coronavirus/Galaţi: Încă trei decese la căminele de bătrâni "Sf. Ilie" şi "Sf. Spiridon", numărul total ajungând la 38

Numărul deceselor cauzate de noul coronavirus în rândul vârstnicilor internaţi la căminele de bătrâni "Sf.Ilie" şi "Sf. Spiridon" din municipiul Galaţi a ajuns la 38, după ce alte trei persoane au murit în ultimele 24 de ore.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, la Centrul privat de Îngrijiri Bătrâni ,"Sf. Ilie" numărul deceselor a ajuns la 33, după ce un bărbat de 81 ani şi o femeie de 85 ani au murit în spital. În acest centru, numărul tuturor celor infectaţi cu COVID-19 a ajuns la 124. Iniţial, în cămin erau internaţi 130 de bătrâni, asistaţi de un personal medical şi social format din 18 angajaţi.

La Căminul pentru Persoane Vârstnice "Sfântul Spiridon", administrat de Primăria Galaţi, numărul deceselor cauzate de coronavirus în rândul vârstnicilor a ajuns la cinci, după ce un bărbat de 82 ani a murit la spital. În acest cămin, sunt internaţi 139 de bătrâni, din care 43 sunt infectaţi cu noul coronavirus, asistaţi de personal medical şi social format din 62 de angajaţi, din care opt pozitivi la COVID-19.

În judeţul Galaţi sunt 389 de persoane infectate cu COVID-19 dintre care 46 au decedat, 212 în autoizolare, 851 în carantină instituţionalizată, iar până în prezent au fost efectuate 2.874 de teste. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…