Coronavirus/GCS: 30 de decese raportate la bolnavi de COVID-19; 21 sunt anterioare ultimelor 24 de ore

Coronavirus/GCS: 30 de decese raportate la bolnavi de COVID-19; 21 sunt anterioare ultimelor 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) informează că în ultimele 24 de ore au fost raportate 30 de decese (14 bărbaţi şi 16 femei) la pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, însă 21 dintre acestea sunt de anul trecut şi de la începutul acestui an, fiind introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătăţii, de către Direcţiile de sănătate publică din ţară, în urma verificărilor efectuate.

Pacienţii decedaţi au fost internaţi în spitale din judeţele Alba, Argeş, Bihor, Botoşani, Brăila, Constanţa, Iaşi, Mehedinţi, Olt şi municipiul Bucureşti.

Conform sursei citate, dintre cele 30 de decese, două au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 de ani, cinci la categoria 50-59 de ani, cinci decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 10 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi opt decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi.

Până duminică, în total, 31.834 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România. AGERPRES/ (AS - autor: Daniel Florea, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 De citit!

4 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

5 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români