Coşea: Nu mai ştiu nimic despre Caraşol; deocamdată nu există niciun fel de pericol cu actele semnate de dânsul

Coşea: Nu mai ştiu nimic despre Caraşol; deocamdată nu există niciun fel de pericol cu actele semnate de dânsul

Mircea Coşea, preşedintele Consiliului de Supraveghere al Transelectrica, a declarat, luni, că nu mai ştie nimic de fostul preşedinte al Directoratului companiei, Marius Caraşol, însă, deocamdată, nu există nicio problemă de legalitate în legătură cu actele semnate de acesta.

La mijlocul lunii septembrie, Carşol a fost înlocuit din funcţie, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora şi-ar fi falsificat CV-ul susţinând că a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti. Ulterior, Caraşol nu a putut fi găsit pentru a explica situaţia.

Prezent în cadrul unei conferinţe pe teme energetice, Coşea a fost întrebat dacă între timp a reuşit să-l găsească pe Caraşol.

"Nu l-am mai întâlnit pe domnul Caraşol din ziua plecării, nu mai ştiu nimic despre dânsul. Deocamdată nu există niciun fel de pericol în legătură cu actele semnate de domnia sa. Deocamdată. Nu ştiu în continuare", a răspuns Coşea.

Reprezentanţii Politehnicii au precizat că persoana respectivă a fost student în cadrul universităţii, însă nu şi-a finalizat studiile.

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plângeri penale împotriva lui Marius Caraşol. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”