Coșmar grecesc pentru o familie de turiști români: „Jegul și ponoseala sunt indescriptibile”. Marea greșeală făcută

Coșmar grecesc pentru o familie de turiști români: „Jegul și ponoseala sunt indescriptibile”. Marea greșeală făcută

O familie de români care și-a rezervat o vacanță în Grecia pentru o lună trăiește un coșmar de când a ajuns în vacanță. Dincolo de faptul că este vorba despre un apartament nu o casă, totul este lipicios și grețos. Acum, aceștia caută o altă cazare.

Românii caută cazare în alte insule grecești FOTO Cristina Stancu

Cei doi soți, alături de bebelușul lor, urmează să petreacă o lună în sudul Greciei. A rezervat cazarea pe Airbnb încă din luna decembrie 2022 și nicio clipă nu le-a trecut prin cap peripețiile prin care vor trece. Când au ajuns la destinație, au găsit mizerie cruntă și acum caută o altă cazare, după cum a relatat pe Facebook, scrie ziare.com.

"Cuplu cu un bebeluș căutăm urgent cazare, ca soluție de back-up. Pe scurt, cazarea plătită prin AirBnB, arată în linii mari ca-n poze, doar că jegul și ponoseala sunt indescriptibile.

Planul inițial era pentru o lună în sudul Greciei (suntem deja aici) într-o proprietate la curte cu 2 dormitoare la prețul de 450 euro, fiind extra sezon. Realitatea e însă departe de ce credeam că am rezervat, așa că ne căutăm o opțiune de rezervă. Dacă aveți ceva în cifre decente, disponibil pentru următoarele 2-3 săptămâni, rog să comentați și vă contactez în privat. De preferat: Peloponnese, Attica, Keratea, Zakynthos, Lefkada, Corfu dar nu excludem și alte zone dacă oferta e decentă.

Mulțumesc!

P.S: Curățenia este crucială!", a scris un membru al familiei pe grupul Forum Grecia .

„Pute casa toată”

Aceștia au mai povestit că au început să caute cazare în decembrie 2022. Inițial, au vorbit cu un român din Halkidiki, deținătorul unei proprietăți.

"Ne-a ținut în stand-by 2 luni, evitând să menționeze clar un preț, mereu explicând că banii nu-s un stres, doar să mergem să ne simțim bine; n-am înțeles ever ce era în capul lui, așa că am renunțat.

În final ne-am spus că din moment ce plătim cu card și în avans prin ditai AirBnB-ul lucrurile sunt clare. Se pare că am mai pus o lecție la catastiful lecțiilor despre natura umană și a comerciantului în special.

Dincolo de faptul că curtea nu e curte și casa nu e casă (cum credeam! E un apartament în clădire cu apartamente fără NICI un strop de curte), dincolo de astea, absolut totul e de o ponoseală ieșită din comun. Inclusiv dușul, înfundat cu o tonă de păr l-am găsit, iar per ansamblu totul e lipicios și grețos.

Cel mai tare e că nici n-ai ce să le spui celor de la AirBnB, că nu e ca și cum nu există mobila din poze, să ai motiv să faci complaint, dar cum le spui că pute casa toată. Bonus, cu mucegai. Vorba aia, am venit la mare pentru aer curat și miroase toată casa a mucegai.

Anyways, va fi cel mai scump review din viața mea, măcar să-i las și eu omului un cadou în prag de sezon estival", a completat acesta într-un comentariu.

„Airbnb a devenit o loterie”

Mai mulți membri ai grupului au cerut detalii sau au dat sfaturi. "Airbnb a devenit o loterie. Toate șandramalele devin palate și prostul plătește. 5 euro "câștig" și 100 pagubă!"

"Dar review-urile ce spun? Mă îngrijorează că nu mai poți avea încredere în Airbnb. Îmi pare rău pentru situația dvs."

"Aici e prima greșeală mare ce am făcut-o. Are doar 3 review-uri, foarte bune, evident, din 2020 și 2021. Ce să zic, să ne fie învățătură de minte", a răspuns autorul postării.

"De ce nu faceți curățenie?", le-a sugerat altcineva.

"Am făcut (spălat podele, baie, tot, în final problema e ponoseala unei proprietăți folosite intensiv, aș zice. Mobilă ponosită cu miros specific, pereți îmbibați de mucegai cu mirosul aferent, peretele de bucătărie îmbibat în ulei, altele). În principal, proprietarul e genul celui care îți pune o minge în cameră și în anunț îți scrie că e dotat cu jucării pentru copii. Mingea veche de 10 ani și aia. Venim în Grecia de 8 ani, e cel mai grav fail de până acum, sincer, și e poziția 2 în top failuri din viață noastră. E o lecție", a răspuns autorul postării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro