Coșmarul prin care a trecut un cuplu care a câștigat o casă de 2,7 milioane de dolari la o emisiune: „Ce naiba?”

Coșmarul prin care a trecut un cuplu care a câștigat o casă de 2,7 milioane de dolari la o emisiune: „Ce naiba?”

Fericirea li s-a transformat rapid într-un „coșmar”. Doi tineri au pus mâna pe premiul cel mare al unui reality show, o casă în valoare de 2,7 milioane de dolari. Însă fericirea a durat doar o clipă, relatează Business Insider .

LMCT+ face obiectul unei anchete. FOTO Shutterstock (Arhivă)

„The Block” a pus la bătaie un imobil în Gisborne, un oraș situat în apropiere de Melbourne, Australia, iar proprietarul acesteia a fost omul de afaceri Adrian Portelli, care a spus în urmă cu un an că o va oferi la o tombolă organizată prin firma lui, LMCT+.

Astfel, după ce au ajuns în noua lor casă, cei doi tineri, Kevin și Andrea Griffin, l-au învinuit pe omul de afaceri australian că a luat cu el mai multe bunuri în valoare de peste 64.800 de dolari, printre care un frigider pentru vinuri, o bandă de alergare și electrocasnice de lux din bucătărie, conform Daily Mail.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere , obținute de Daily Mail, Portelli și o întreagă echipă pot fi văzuți în timp ce duc la mașină unele dintre obiectele menționate mai sus.

Ne-am întrebat: Ce naiba?", a declarat Andrea Griffin pentru Herald Sun. „De ce a făcut asta?", a mai continuat ea.

Cuplul a creat chiar și un website unde a povestit întreaga tărășenie, intitulată „Coșmarul nostru LMCT”.

Omul de afaceri a reacționat, afirmând că obiectele care au fost luate din casă „nu făceau parte din premiu”: „Făceau parte doar din emisiune, nu erau în termenii și condițiile noastre. Termenii și condițiile noastre spun că este o casă complet mobilată, ceea ce am și livrat”.

Portelli a mai adăugat că „depinde” doar de el ce va face cu obiectele: „Ori că vreau să le folosesc personal, ori că vreau să le folosesc pentru a pregăti și alte case oferite cadou, cui naiba îi pasă?

Însă, în răstimp, acesta a transmis că va da obiectele în cauză pentru 1 dolar .

Compania LMCT+, pe care Portelli a înființat-o în 2018, este cunoscută în special pentru premiile oferite lunar membrilor săi, precum mașini de lux, case și bani. Majoritatea premiilor sunt publicate pe rețelele de socializare.

Kevin și Andrea Griffin au plătit timp de peste un an un abonament lunar în valoare 20 de dolari pentru a fi membri LMCT+.

LMCT+ face obiectul unei anchete ca urmare a plângerilor depuse împotriva companiei, conform mai multor instituții australiene.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat