Coșmarul trăit de o stewardesă într-un avion plin cu suporteri beți. Ce i-au cerut bărbații VIDEO

Coșmarul trăit de o stewardesă într-un avion plin cu suporteri beți. Ce i-au cerut bărbații VIDEO

Chloe Harrison, în vârstă de 25 de ani, i-a filmat pe fanii lascivi ai lui Manchester United în timpul unei călătorii de două ore.

Chloe Harison, stewardesă FOTO: dailymail.co.uk

O stewardesă Ryanair a rămas uimită după ce o gașcă de fani "beți" ai lui Manchester United i-au scandat "scoate-ți sânii afară" într-un zbor zgomotos spre Spania, scrie dailymail.co.uk.

Chloe Harrison era la serviciu de numai trei luni când a fost nevoită să se confrunte cu o gașcă de suporteri lascivi. Unul dintre ei a invitat-o chiar și în toaletă cu ei.

Tânăra de 25 de ani fusese avertizată de supervizoru l ei că "unii" fani ai lui United s-ar putea afla în avion, dar nimic nu a pregătit-o pentru ceea ce avea să îndure.

După ce echipajul de cabină ar fi epuizat toată berea și vodca, bărbații turbulenți au început să scandeze numele ei, după ce l-au auzit în timpul unui anunț de zbor.

Membrul nedumerit al personalului susține că au scandat "scoate-ți sânii afară", dar au cântat și "te iubim Chloe, te iubim" și chiar "jos pantofii dacă o iubești pe Chloe", în timp ce fluturau un pantof în aer.

Chloe Harrison a declarat că a fost în mare parte neimpresionată de atenția din timpul zborului de două ore, împărtășind chiar clipuri cu ea pe TikTok, unde a adunat peste 2,7 milioane de vizualizări.

Harrison, din Audenshaw, Greater Manchester, a declarat: "M-am prezentat la zbor și supraveghetorul meu de cabină mi-a spus: "Avem câțiva fani ai fotbalului la bord, ar trebui să fie în regulă, par în regulă".

„M-am dus în spatele avionului și m-am uitat și era plin de bărbați. Erau vreo trei femei în avion”.

Harrison și-a dat seama curând că zborul avea să fie un „coșmar” atunci când fanii au început să cânte în timpul demonstrației de siguranță.

Ea a adăugat: "Cam la jumătatea zborului, mergeam pe culoar cu o pungă de gunoi și am auzit ceva. M-am uitat în sus și toți se uitau la mine. Mă gândeam "de ce se uită toți la mine în timp ce cântă?".

Era o doamnă mai în vârstă care stătea în mijlocul avionului și mi-a spus: "Pun pariu că vrei să te ghemuiești într-o minge, nu-i așa?".

"Eu am întrebat "ce spun?" și ea s-a alăturat lor și a început să cânte "te iubim Chloe".

'Mă gândeam "cum de îmi știi numele?". Probabil că mi-au auzit numele când au făcut anunțurile de la început.

Pe măsură ce zborul a avansat și fanii gălăgioși au băut cât mai mult, Harrison a spus că scandările lor au devenit din ce în ce mai puternice.

Ea a spus: "Am vândut toată berea și toată vodca - erau cu toții foarte beți. Au continuat să ceară mai multe băuturi și să vină în față.Nu poți face nimic în această situație, dacă toți stau în picioare, trebuie doar să le spui să se așeze. Am stins luminile pentru aterizare și toți au început să cânte "stingeți luminile dacă o iubiți pe Chloe". Inventau scandări la întâmplare.

Când plecau, câțiva chiar glumeau "vino în toaletă cu noi".

"Toți încercau să iasă prin spate și să îmi ceară Instagram-ul, eu le tot spuneam că nu îl am. Îmi spuneau: Nu te voi uita niciodată"'.

În ciuda comentariilor de pe rețelele de socializare care sugerează că comportamentul bărbaților a fost greșit, ea a spus că nu a deranjat-o, deoarece a fost în mare parte o distracție „inofensivă”.

Mi-a făcut ziua să treacă mai repede, a fost distractiv”, a adăugat lucrătoarea Ryanair.

„Lucrez acolo doar de trei luni, dar când am vorbit cu toată lumea au spus că nu a mai fost niciodată așa ceva, în afară poate de vara, când oamenii pleacă într-un loc de petrecere precum Ibiza. Îi spuneam prietenului meu chiar înainte că abia aștept zborurile de vară și toată lumea să cânte și să danseze. Nimeni nu se plângea de asta. Toată lumea a găsit-o amuzantă, a fost doar o glumă”.

În afară de asta, toți au fost amuzanți. Chiar și atunci când au spus „scoate-ți sânii afară” și „Chloe are un fund frumos”, nu m-a deranjat deloc”.

Harrison a postat videoclipul pe TikTok cu legenda: „Zborul Ryanair de la Manchester la Barcelona plin de fani United = distracție distracție distracție distracție distracție x Ultimul cântec a fost preferatul meu”.

Iar utilizatorii s-au grăbit să își spună părerea despre filmare, o persoană spunând: „Este genial”.

Altul a scris: "Chloe are nevoie de o mărire de salariu și de bani de pericol".

În timp ce un al treilea a adăugat: "Îmi place faptul că ai râs și nu ai luat nimic în serios. Bătaia de joc încă mai există".

Dar nu toată lumea a văzut partea amuzantă a întâlnirii, o persoană spunând: "Omg Nu pot să subliniez cât de important este pentru noi, femeile, să rămânem unite împotriva acestui tip de comportament. Nu este acceptabil".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”