Cosmin Olăroiu este acționar la cel mai somptuos restaurant din Dubai/„Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant... Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”

Cosmin Olăroiu este acționar la cel mai somptuos restaurant din Dubai/„Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant... Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”

Antrenorul român care este coproprietarul unui mare restaurant din Dubai face milioane de euro profit din el.

Cosmin Olăroiu este antrenorul lui Al-Sharjah și câştigă cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din restaurant, susţine Dumitru Dragomir.

„Olăroiu are, în Dubai, o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante să meargă toată lumea...

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla, dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant... Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război