„Costă un dolar, cel mai ieftin. Vom afla cine a trădat-o” / Tunurile pe Mouratoglou în cazul Halep

„Costă un dolar, cel mai ieftin. Vom afla cine a trădat-o” / Tunurile pe Mouratoglou în cazul Halep

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), scrie Ziare.com.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, este și el acuzat de diverse personaje din lumea tenisului, așa cum au făcut-o și jurnaliștii polonezi de la Przegladsportowy.

Polonezii spun că prețul de listă pentru Keto MCT, suplimentul ingerat de Simona Halep, este de doar 1 dolar, adică aproximativ 5 RON.

„Echipa lui Patrick Mouratoglou i-a recomandat Simonei Halep suplimentul misterios. Francezul a auzit că este un remediu bun folosit des de atleţi importanţi. Exact aşa s-a apărat în faţa ITIA.

Ştia de Keto MCT doar din auzite, dar se pare că omul care deţine compania este prietenul său.

Cea mai scumpă academie din lume şi fostul lider mondial au folosit un supliment care costă un dolar, cel mai ieftin de pe piaţă.

Halep a jucat totul pe cartea încrederii şi a crezut orbeşte în echipa sa. Mai devreme sau mai târziu vom afla exact ce s-a întâmplat şi, folosind cuvintele Simonei Halep, cine a trădat-o”, au subliniat polonezii.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat