Covasna: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri şi braconaj

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T, au efectuat 15 percheziţii pe raza judeţului Covasna la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi de braconaj, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP).

"În urma descinderilor de ieri, 18 aprilie, au fost descoperite şi confiscate 249 de comprimate extasy, 5 grame de cannabis, două arme (una letală şi una neletală), precum şi muniţie deţinute în mod ilegal. De asemenea, au fost confiscate şi 17 kg de carne de vânat, 55 bucăţi de preparate din carne de vânat şi 10 trofee de căpriori, despre care există suspiciuni că ar proveni din comiterea de fapte de braconaj, precum şi sumele de 45.000 de lei şi 7.500 de euro", se arată într-un comunicat de presă al IJP Covasna, remis vineri AGERPRES.

Potrivit acestuia, şase persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Covasna pentru audieri, iar faţă de un bărbat de 30 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cursul zilei de vineri acesta a fost prezentat Tribunalului Covasna, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Covasna sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic cu droguri de risc şi mare risc.

"În cauză se va dispune măsura disjungerii cu privire la faptele de braconaj, urmând ca cercetările să fie continuate de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase al IJP Covasna", se mai arată în comunicat. AGERPRES / (AS - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 Rău a ajuns Armata Română...

3 ULTIMA ORĂ Un alt pesedist de frunte omorât de coronavirus!

4 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!