Covasna: Poliţist prins în flagrant în timp ce lua mită

Covasna: Poliţist prins în flagrant în timp ce lua mită

Un agent de Poliţie a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la o persoană care săvârşise o contravenţie în trafic şi care i-a oferit 700 de lei pentru a trece cu vederea ilegalitatea, informează Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) Covasna.

"Miercuri, 23 februarie 2022, poliţişti anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au prins în flagrant de luare de mită un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Braşov - Secţia 3 Poliţie - Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare. În cauză, dosarul penal a fost iniţiat ca urmare a unei sesizări transmisă unităţii de parchet de către D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, referitoare la îndeplinirea/neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu de către agentul de poliţie, în cazul constatării unor încălcări ale normelor la regimul rutier, în urma căreia procurorul de caz a dispus activităţi de procedură penală în vederea realizării probatoriului", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Conform sursei citate, în cursul zilei de marţi, 22 februarie, poliţistul a depistat o persoană care a săvârşit o contravenţie în trafic şi, pentru a nu aplica sancţiunea corespunzătoare, a stabilit o întâlnire pentru miercuri, când a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 700 de lei cu titlu de mită.

Poliţiştii DGA au beneficiat în acest caz de sprijin din partea IGPR - DOS Braşov. AGERPRES / (AS - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro