Covasna: Protest în fața Prefecturii din Sfântu Gheorghe

Covasna: Protest în fața Prefecturii din Sfântu Gheorghe

Peste 300 de persoane s-au adunat miercuri seară în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, pentru a protesta împotriva Ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale și proiectului de lege privind grațierea.

Protestatarii, majoritatea tineri, s-au deplasat în fața sediului Prefecturii din Sfântu Gheorghe, unde au fluierat și au scandat în limbile română și maghiară sloganuri împotriva Guvernului și liderului PSD, Liviu Dragnea.

Aceștia au purtat pancarte pe care scria, printre altele, 'Rușine', 'Jos hoții', 'Refuz acest abuz', 'Noaptea, ca hoții', 'Liber la furat', 'Ne-ați mâncat trecutul, ne salvăm viitorul', 'Dragnea nu uita, România nu-i a ta', 'De hoți ne-am săturat, vrem un stat curat', 'Keep calm, dar nu ceda'.

Protestul nu a fost autorizat, manifestanții organizându-se în cursul zilei pe o rețea de socializare, sub genericul 'Protest pentru democrație'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale