Covorul de la Premiile Oscar nu va mai fi roșu, pentru prima oară în ultimii 62 de ani VIDEO

Covorul de la Premiile Oscar nu va mai fi roșu, pentru prima oară în ultimii 62 de ani VIDEO

Multe lucruri s-au schimbat de-a lungul anilor, dar în ultimele șase decenii a existat cel puțin o constantă: covorul roșu. Până în acest an, relatează The Associated Press.

În fața Dolby Theatre din Hollywood, un covor de culoarea șampaniei fost întins miercuri, 8 martie, în vreme ce comediantul Jimmy Kimmel, care va prezenta duminică, 12 martie, cea de-a 95-a ediție a premiilor Oscar , a fost prezent la desfășurarea covorului.

Covorul are culoarea șampaniei FOTO Profimedia

Covorul are culoarea șampaniei FOTO Profimedia

Cred că decizia de a opta pentru un covor de culoarea șampaniei în locul unui covor roșu arată cât de încrezători suntem că nu se va vărsa sânge”, a afirmat comediantul Jimmy Kimmel, făcând referire la întâmplarea care a avut loc cu un an în urmă, când actorul Will Smith i-a dat o palmă comediantului Chris Rock , după remarcile pe care cel din urmă le-a făcut la adresa soției sale, Jada Pinkett-Smith.

Ideea de a înlocui covorul roșu cu cel de culoarea șampaniei a venit din partea specialiștilor în creație Lisa Love, o colaboratoare a revistei Vogue, și Raúl Àvila, directorul de creație al Met Gala din New York.

În acest an, covorul va fi acoperit pentru a proteja celebritățile și camerele de filmat de posibilele probleme pricinuite de vreme.

Sperăm că oamenilor le va plăcea. Nu înseamnă că va fi întotdeauna un covor de culoarea șampaniei”, a declarat Lisa Love.

Este pentru prima dată din 1961 când covorul de la Premiile Oscar nu este roșu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă