Cozi de TIR-uri în vămile cu Ungaria; timpii de aşteptare - de până la şase ore

Cozi de TIR-uri în vămile cu Ungaria; timpii de aşteptare - de până la şase ore

Sute de TIR-uri aşteaptă miercuri dimineaţă să intre din România în Ungaria prin vămile de pe frontiera de vest, timpii de aşteptare fiind de până la şase ore, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, camioanele au de aşteptat şase ore în Vama Petea, cinci ore în vămile Borş şi Vârşand, şi mai bine de patru ore în Nădlac II.

Aglomeraţia la vămi a fost cauzată de faptul că Ungaria a interzis marţi circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe teritoriul ţării.

23 octombrie este zi de sărbătoare naţională în Ungaria. În 1956 în Budapesta a izbucnit revoluţia împotriva regimului comunist. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…