Craiova – Rapid, imaginea care explică scandalul: De unde a pornit totul FOTO VIDEO

Craiova – Rapid, imaginea care explică scandalul: De unde a pornit totul FOTO VIDEO

Craiova – Rapid (1-0), meci din cadrul etapei a 10-a a Superligii, a fost umbrit din cauza unor evenimente șocante. Pentru că incidentele din timpul jocului, dar și cele de după n-au mai lăsat loc de comentarii tehnice despre fotbal.

Cristi Săpunaru (stânga), în prim-planul scandalului de la Târgu Jiu. FOTO: Arhiva Adevărul

Scandalul a început, atunci când un individ, cu o vestă specifică stewarzilor, a încercat să fure un banner afișat de galeria giuleștenilor. Imediat, s-a dezlănțuit „iadul“. Cu scaune rupte și aruncate pe pista de atletism de suporterii Rapidului. Care au primit, la rândul lor, gaze lacrimogene. Finalul meciului a fost marcat de acest incident, pentru că și jucătorii celor două formații au avut de suferit din cauza gazelor lacrimogene, aerul devenind irespirabil în zona în care se afla poarta Craiovei. În loc să-și vadă de joc, fotbaliștii au început să tușească pe teren și să-și acopere fețele!

Banner jpg

O captură furnizată de stiripesurse.ro arată momentul în care e furat banner-ul rapidiștilor.

Iar asta a fost doar începutul. După fluierul de final, căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru (38 de ani) s-a luat la ceartă cu un om responsabil cu paza. Și cu greu a fost calmat de colegi. Săpunaru însă nu s-a potolit. Iar în zona vestiarelor a sărit la bătaie cu un fan al Craiovei, poreclit „Poștașu“. Nu e clar ce căuta acest individ în zona vestiarelor, printre jucătorii și oficialii celor două formații. Nici comportamentul lui Săpunaru însă n-are nicio justificare, în condițiile în care se vede, clar, pe imagini cum căpitanul Rapidului trece de la fotbal, la kickboxing!

VEZI INCIDENTELE DE LA VESTIAR, DUPĂ CRAIOVA - RAPID

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...