Craiova, „îngropată“ de un angajat al clubului: Mititelu anunță că oltenii vor pierde meciul cu Sepsi

Craiova, „îngropată“ de un angajat al clubului: Mititelu anunță că oltenii vor pierde meciul cu Sepsi

Fotbalul românesc are, de obicei, niște cazuri complexe, la care contribuie și un regulament alambicat. Din fericire, scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi – FCU Craiova reprezintă o excepție de la regulă.

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Încă de când meciul a fost oprit, în minutul 26, de arbitrul Andrei Chivulete, care s-a legat de scandările xenofobe ale oltenilor, lucrurile au fost cam clare : victorie cu 3-0 pentru gazde, la masa verde. În ciuda încercărilor disperate ale Craiovei de a evita acest verdict – așteptat, miercuri, după ședința Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal – finanțatorul Adrian Mititelu a admis că echipa sa va fi cea sancționată.

Veste proastă! Din păcate, situația se schimbă radical! Sepsi OSK o să aibă câștig de cauză. Vom pierde procesul! Din păcate, ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului, contrar instrucțiunilor primite, prin semnătura pusă înainte de începerea jocului pe un document emis de Sepsi, aparent banal, ne duce în postura de club care și-a asumat accesul suporterilor. Țin să precizez că am aflat de existența acestui document de abia astăzi“, a scris patronul oltenilor pe Facebook.

Iar gsp.ro a aflat cine e angajatul care a „îngropat“ FCU Craiova: Cătălin Rizan, responsabil cu ordinea și securitatea la FCU Craiova. El a semnat, înaintea meciului, pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete. Astfel, clubul oltean a devenit responsabil oficial pentru ultrașii care au făcut deplasarea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia